ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

حمله مقاومت عراق به « بندرایلات» در فلسطین اشغالی

مقاومت اسلامی عراق در ادامه حمایت از مردم غزه، خبر داد که چندی پیش، بندر ایلات واقع در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، مقاومت اسلامی عراق خبر داد که در تاریخ 28 ژانویه سال جاری میلادی، از طریق پهپاد، به یک هدف در بندر ایلات واقع در فلسطین اشغالی حمله کرده است.

 

مقاومت عراق همچنین شامگاه دوشنبه تأکید کرد که به حملات خود به مواضع دشمنان ادامه خواهد داد.

 

این بیانیه در حالی صادر شده است که مقاومت اسلامی عراق پیش از این نیز از حمله بندر ایلات و سکوی گازی کاریش در دریای مدیترانه خبر داده بود.

 

مقاومت عراق تاکنون بارها پایگاه‌های آمریکا را در نقاط مختلفی از خاک عراق و شرق و شمال شرق سوریه در حمایت از مردم فلسطین هدف حمله قرار داده است.

 

مقاومت اسلامی عراق، آمریکا را مسئول اصلی حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه می‌داند و تاکید کرده است که این حملات تا زمان تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین ادامه خواهد داشت.

 

حمله به بندر ایلات، محدود به مقاومت عراق نیست، بلکه یمن هم بارها در حمایت از فلسطین، این منطقه را هدف قرار داده است. سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، شامگاه جمعه گذشته در بیانیه‌ای از حمله به بندر ایلات خبر داد و گفت: نیروی هوایی یمن با چند موشک بالستیک اهداف مشخصی را در بندر ایلات هدف قرار داده است.

 

یحیی سریع در ادامه تاکید کرد که یمن در پاسخ به خواسته مردم این کشور و امت عربی و اسلامی، عمل به وظیفه دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال مردم فلسطین را ادامه خواهد داد.

 

سریع در عین حال تصریح کرد، نیروهای مسلح یمن در انجام عملیات‌های بیشتر علیه دشمن صهیونیستی در خشکی و دریا تا زمان توقف تجاوزات و رفع محاصره نوار غزه تردید نخواهند کرد.

 

نیروی هوایی یمن تاکنون در حمایت از مردم فلسطین چند بار موشک‌های سنگین و پهپادهای دوربرد به سمت جنوب اراضی اشغالی فلسطین شلیک کرده است.

 

نیروی دریایی یمن نیز به دنبال تشدید حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه به هیچ کشتی اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی بوده، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار